• Fri fragt ved køb af DUEX Pro (1-3 dages levering)
  • 365 dages online service

Om Pro-Screens

Gennem vores tid som erhvervsfolk og studerende, oplevede vi ofte en problematik hvad effektivisering af ens arbejde angik. Vi oplevede, at man oftes havde en masse browser/faner/filer åbne, og ofte skulle sidde at tappe 3-4 stykker igennem inden man fandt dét dokument eller dén fane, man ledte efter.

Dette problem havde vi kun, når vi kun havde én skærm at arbejde på, når vi var hjemme og havde vores eget “setup” med flere skærme, var vi lagt mere effektive.

Det har vi nu en løsning på og lever højt på mottoet; “Hvorfor begrænse sig, hvis man kan undgå det?”.

Jens Meldgaard fra Pro-screens

Jens Meldgaard

Co-Founder & ceo

Biografi
Jens blev i 2016 færdig på Business College på linjen Global Business og tog dernæst skridtet videre og færdiggjorde i 2018 sin AP-Degree i Commerce Management – med fokus på Salg & Branding. I 2018 startede Jens på en PBA i E-Commerce som bliver færdiggjort i 2020.

Erfaring
Jens har en baggrund som hhv. Key Account Manager, Inlfuence Marketing Manager, Teamleder, Konceptudvikler og E-Commerce Manager. Jens arbejder på nuværende tidspunkt hos Bang & Olufsen sideløbende med Pro-Screens.

 –  Ligeledes er Jens’ stærkt involveret i hjemmesiden og dens funktioner og formål og mestre samtidig E-Business. Jens står for den daglige drift af Pro-Screens, så alt hvad der hedder indkøb, salg, kundehåndtering, nye tiltag, regnskab & budgetter hviler på Jens’ skuldre. – Jens er født med et iværksættergen.

Mikkel Skødt Damsgaard fra Pro-screens

Mikkel Skødt Damsgaard

Co-Founder

Biografi
Mikkel blev i 2018 færdig med multimediedesign på Erhvervsakadamiet Århus, og startede derefter på PBA e-handel.

Efaring
Mikkel har fra en tidlig alder interesseret sig for internettet og dens muligheder. Han har arbejdet med affiliate marketing, e-mail marketing og hjemmesideopbygning i tidligere samt nuværende projekter. 
Mikkel står for Pro-Screens hjemmesiden vedligeholdelse, design og funktionalitet. Mikkel er en smule nørdet med et øje for design. 

Scroll til toppen