• Fri fragt ved køb af TRIO (1-3 dages levering)
  • 365 dages online service

Om Pro-Screens

Gennem vores tid som studerende oplevede vi ofte en problematik i forbindelse med vores arbejdsoptimering på computeren.
Vi manglede en ekstra skærm på farten, så vi kunne multitaske i to forskellige programmer – uden at skulle skifte fane. Vi oplevede en vis frustration, da vi arbejdede på computeren, fordi den ene skærm begrænsede arbejdshastigheden. 

Vi oplevede ikke samme begrænsning med på vores kontor. På kontoret sad vi med to skærme, og effektiviseringen havde nærmest ingen grænser. 

Vi ville finde en løsning på vores problem. En løsning på det problem, som begrænsede effektiviteten på en compueteren med kun én skærm.
TRIO løser besværet med kun en enkelt skærm. Med TRIO som ledsager blev vores arbejde på computeren langt bedre! 
 I dag har vi  effektiviseret vores arbejde med mottoet; “Hvorfor begrænse sig, hvis man kan undgå det?”.

Jens Meldgaard

Jens Meldgaard

Partner

Laust Skrudland

Partner

MAJA SINDAL

KUNDESERVICE

Mikkel Skødt Damsgaard fra Pro-screens

Mikkel Skødt Damsgaard

Co-Founder

Biografi
Jens blev i 2016 færdig på Business College på linjen Global Business og tog dernæst skridtet videre og færdiggjorde i 2018 sin AP-Degree i Commerce Management – med fokus på Salg & Branding. I 2018 startede Jens på en PBA i E-Commerce som bliver færdiggjort i 2020.

Erfaring
Jens har en baggrund som hhv. Key Account Manager, Inlfuence Marketing Manager, Teamleder, Konceptudvikler og E-Commerce Manager. Jens arbejder på nuværende tidspunkt hos Bang & Olufsen sideløbende med Pro-Screens.

 Ligeledes er Jens’ stærkt involveret i hjemmesiden og dens funktioner og formål og mestre samtidig E-Business. Jens står for den daglige drift af Pro-Screens, så alt hvad der hedder indkøb, salg, kundehåndtering, nye tiltag, regnskab & budgetter hviler på Jens’ skuldre. – Jens er født med et iværksættergen.

Biografi
Mikkel blev i 2018 færdig med multimediedesign på Erhvervsakadamiet Århus, og startede derefter på PBA e-handel.

Efaring
Mikkel har fra en tidlig alder interesseret sig for internettet og dens muligheder. Han har arbejdet med affiliate marketing, e-mail marketing og hjemmesideopbygning i tidligere samt nuværende projekter. 
Mikkel står for Pro-Screens hjemmesiden vedligeholdelse, design og funktionalitet. Mikkel er en smule nørdet med et øje for design. 

Scroll til toppen