• Fri fragt ved køb af TRIO (1-3 dages levering)
  • 365 dages online service

Hvorfor vælge TRIO?

Del på facebook
Del på linkedin
Læs omkring Pro-screens

USB dreven skærm - hvorfor?

DUEX Pro er et fantastisk eksempel på den elektroniske udvikling, hvor hurtigt hverdagen kan ændres og forbedres – på baggrund af ét nyt produkt

  • Kræver kun USB - indgang
  • Er kompatible med alle enheder
  • Kan bruge hvor og når som helst
  • Vejer under 1kg
Øger din effektivitet med mindst 50%

Der kan være mange årsager til, at man vælger/overvejer, at investere i en DUEX Pro. 

I dette indlæg har vi prøvet, at komme med eksempler til forskellige typer af erhverv, som DUEX kunne gavne gevaldigt.

Først og fremmest, hvem elsker ledninger? Folk der er vilde med ledninger, stikdåser mm. skal vi lede længe efter. 
– Det i sig selv, er et plus ved DUEX Pro, som kun kræver én ledning (USB Kabel) og dermed ingen stikdåse.

Kan du se dig selv her?

Forretningsmanden👨‍💼
Er du forretningsmand og er du ofte på farten? Så er din største hurtle formentlig, at du ikke er særlig produktiv på din rejsetid, som du normalvis ville have været, hvis du havde været på kontoret. Med vores DUEX Pro opretholder du din produktivitet, uanset hvor du end befinder dig henne og hvornår. Vores transportable/mobile skærm kræver nemlig ingen (Undskyld udtrykket, “oldschool ledning/stikkontakt”) men blot en USB indgang i din PC/Mac, og så er du klar til at genoptage arbejdet hvor du slap sidst. 

Den studerende👨‍🎓
Er du studerende og ofte gang i mange ting på én gang? (PDF filer, mails, Instagram, Facebook) Vi kender til problemstillingen og måde erkende, at det er svært at både skulle følge med på de sociale medier og samtidig følge (bare en lille smule) med i undervisningen. Med vores DUEX Pro kan du være med begge steder, både mentalt i undervisning, men samtidig ha’ en skærm for sig selv, som administrere/kører din Instagram & Facebook og en anden skærm, der er undervisningsrelevant – Vores transportable/mobile skærm, gør dette muligt.

Freelanceren👩‍💼
Er du freelancer, enten på farten eller hjemmefra? Så vil en ekstra eller mobil skærm formentlig gøre underværker, og spare dig for timevis af arbejde. Som freelancer har man ofte mange bolde i luften, og de foregår som regel på computeren, dermed også sagt, så bliver dine mails tjekket op til hundrede gange på en dag, du skal holde styr på din kalender og ikke mindst, have den til rådighed hele tiden, hvis du nu bliver booket til et nyt job. Med vores ekstra skærm, som kan tilkobles eller typer af computere med blot ét USB stik (bemærk, ingen strømforsyning) gør vi din hverdag lettere ved, at give dig chancen for altid, at have en ekstra skærm enten derhjemme, eller med på farten.

Grafikeren👩‍💻
Er du grafiker? Så ved du hvad det vil sige, at have gang i mange ting på én gang. Programmer der er åbne til, at læse dine billeder, redigeringsprogrammer du designer/tegner/redigere dine billeder i – og måske har du somme tider dit eget billede åbent, og et lignende billede du prøver at efterligne/drage inspiration fra i en anden browser(det har vi hvert fald). – Så vil vores DUEX Pro gøre din hverdag meget lettere. med vores transportable skærm, gør vi det muligt, at altid give dig en ekstra skærm med, uanset hvor du skal hen. Vores mobile skærm kræver kun, at du har en USB adgang i din computer, og så er det ellers bare “Plug’n play” og så er du igang. 

Indkøberen👨‍💻
Sidder du med en stilling som indkøber, eller du bare en shoppehaj når du er hjemme? Såfremt du kan sætte flueben ved én af disse ting, så kender du alt til, at have mange faner/browsere åbne, for at sammenligne diverse priser på forskellige hjemmesider – da du selvfølgelig ønsker at finde dét produkt du har forelsket dig i, til markeds bedst pris. Den process kan ofte rive tænder ud, da man ikke har lyst til at betale for meget for produktet eller i det hele taget, give mere en 1 krone i fragt. Med vores mobile skærm, DUEX Pro, har vi gjort denne process meget lettere for dig – ved at give dig en transportabel skærm, som du kan bruge hvor og når som helst og ligegyldig hvilken type af computer du sidder med.

Sælgeren🤵
Er du sælger? Så har du mange bolde i luften. Branchen kan være hård, stressende og ikke mindst pinefuld, da vores spidskomptence ligger i at SÆLGE og ikke nødvendigvis i, at have orden i kalenderen og den bedste struktur – nej, vores fokus ligger på salg. Men det kan ofte være svært, at holde styr på sine aftaler, sine møder og sine salg, hvis man har for mange ting kørende på én gang – og har man svært ved dette, ja så har man også svært ved at finde motivationen frem til, at sælge, når man i baghovedet godt ved, at alt det bagvedliggende er rodet og ustruktureret. Med vores DUEX Pro sætter vi tingene i perspektiv for sælgeren, der ønsker at fremstå professionel i sit erhverv og fremstå som den, der altid har styr på sine ting, aldrig kommer for sent til møderne eller brænde en kunde af. Vores transportable skærm gør det muligt, at tage den med dig overalt, og du kan anvende den til hvilken som helst computer, såfremt den bare har en USB indgang, så er du good to go. 

DJ’en🙋‍♂️
Er du DJ – så læs med! Vi har et produkt, som gør din oplevelse/job som DJ ikke bare sjovere, men også langt federe og mere professionel. Vi giver dig nu mulighed for, at have én helt fri skærm, til enten at styre dit lys-show, at give dig et overblik over dine “upcoming” sange, eller drag’n’droppe det næste hit, der skal smides ind i mix’er programmet. Med vores DUEX Pro kræver det bare, at du har én USB indgang til rådighed, så er du ellers klar til, at tage din performance til næste level – og vise publikum hvem det er, der bestemmer hvad der kommer ud af højtalerene. Vores transportable skærm er let at tage med, vejer under 1 kilo og fylder ingenting og så tager det ikke mere, end 10 sekunder at sætte den til, det vil også sige, at den bliver ikke en klods om dit ben, men en nødvendighed i dit setup. 

Scroll til toppen