• Fri fragt ved køb af DUEX Pro (1-3 dages levering)
  • 365 dages online service

Hvorfor begrænse sig, når man kan lade vær?

Del på facebook
Del på linkedin
DUEX PRO har indbygget Antirefleks, så du kan arbejde i lyset

DUEX Pro er et fantastisk eksempel på den elektroniske udvikling, hvor hurtigt hverdagen kan ændres og forbedres – på baggrund af ét produkt

  • Kræver kun USB - indgang
  • Er kompatible med alle enheder
  • Kan bruge hvor og når som helst
  • Vejer under 1kg
Øger din effektivitet med mindst 50%

Som overskriften lyder; “Hvorfor begrænse sig, når man kan lade vær?” – stil dig selv det spørgsmål..

Hos Pro-Screens mener vi ganske enkelt, at hvis man kan undgå at begrænse sig, ja så skal man naturligvis undgå det!

Efter utallige af fly, tog og generelt køreture må vi erkende, at vi førhen har været dybt begrænset med henblik på ens produktivitet, sammenlignet med hvis man sad hjemme på kontoret – DUEX Pro er løsningen. 

Denne lille transportable, mobile, eksterne, ekstra (kært barn har mange navne) skærm har gjort vores arbejdsdage bedre, sjovere, mere tidsbesparende og mere produktiv end vi førhen har været, når vi ikke er på kontoret.

DUEX Pro’en fungere ganske enkelt, som en ekstra skærm til din computer, som er kompatible med alle typer af enheder, vejer under 1kilo og er special-lavet til, at spare på strømmen fra enheden den bliver “powered” af, det vil også sige, at du nærmest ikke kan mærke på dit strøm forbrug, at du anvender din DUEX.

DUEX Pro’en bruger kun 4,5W i drift-stand og i sleep-mode bruger den kun 1W. For at komme med et eksempel på, hvor meget det egentlig er, så har vi lavet et eksperiment, der gav følgende resultat

Som det fremgår af ovenstående billede, så bruger vores USB skærm, DUEX Pro kun 12,9% af den totale strøm, på den MacBook Pro Touch Bar 13″ vi afprøvede den på.

Eftersom DUEX Pro’en ikke anvender mere, end ca 12,9% af den totale strøm på din computer, gør den det også muligt, at anvende den i de fleste situationen, altså om du skal være deltagende i en længere møde, eller måske endda anvende produktet til dit næste møde/pitch – uden at din computer går tør for strøm undervejs.

Scroll til toppen